ریمپ ecu برلیانس h330 ، h230 ، h320 ، برلیانس کراس
ریمپ ecu برلیانس h330 ، h230 ، h320 ، برلیانس کراس
انواع خودروی برلیانس:
سری H2xx:
با موتور ۱۵۰۰ سی سی با کد BM15 با ایسیو Me7.8.8؛ در دو مدل صندوقدار و هاچ بک ، در دو مدل گیربکس دستی و نیمه اتوماتیک که مدل نیمه اتوماتیک تولیدش متوقف شده و به دلیل استهلاک بالای این مدل گیربکس، خرید این مدل تولید نمی گردد.
سری H3xx:
۱- با موتور ۱۵۰۰سی سی با کد BM15 با ایسیو Me7.8.8 تا اواسط سال۹۶ در دو مدل صندوقدار و هاچ بک با گیربکس دستی و اتوماتیک
۲- با موتور ۱۶۵۰ سی سی با کد BM16 با ایسیو ME 7.8.8 از اواخر ۹۶ در دو مدل صندوقدار و هاچ بک در دو مدل گیربکس دستی و اتوماتیک
مدل C3 کراس:
۱- با موتور ۱۵۰۰سی سی با کد BM15 با ایسیو Me7.8.8 از سال۹۶ فقط بصورت هاچ بک کراس فقط با گیربکس اتوماتیک
۲- با موتور ۱۶۵۰ سی سی با کد BM16 با ایسیو ME 7.8.8 از اواخر ۹۶ فقط بصورت هاچ بک کراس فقط با گیربکس اتوماتیک

خودرو برلیانس با تمامی نقاط قوت خود دارای ضعف هایی نیز در قسمت موتور و گیربکس است که از جمله این موارد می توان به :
۱- تاخیر پدال گاز در حرکت اولیه
۲- عدم کشش و شتاب در شیب
۳- عدم معکوس به موقع در زمان نیاز
۴- صدای ناک و احتراق پیش رس
۵- عدم سازگاری با بنزین یورو۲
نکته مهم این است که در ایران %۹۹ از جایگاه های سوخت فاقد بنزین با استاندارد یورو ۴ هستند. و زمانی که شما موتور یورو۴ را با بنزین یورو ۲ تغذیه میکنید باعث مشکلات بالا می شود.
ناک یا صدای پیستون باعث مرگ موتور برلیانس می شود
ناک یا همان صدای پیستون که چق چق چق در موتور صدا می دهد به شدت باعث کاهش عمر موتور ، افت توان و افزایش مصرف سوخت موتور برلیانس می شود. این پدیده مخرب به خصوص در زمانی که شما در حالت سرگاز حرکت میکنید یا زمانی که در سربالایی کولر گرفته اید رخ میدهد. برای رفع این مشکل شما باید بنزین سوپر استفاده کنید یا از مکمل بنزین استفاده کنید. و این هزینه گزافی برای مشتری دارد. ما با ریمپ ایسیو برلیانس در دو مدل ۱۵۰۰ و ۱۶۵۰ کالیبراسیون جداول رو با استاندارد یورو ۲ و اکتان ۸۴ سازگار می کنیم که باعث می شود ناک موتور با ریمپ به طور کامل رفع شود.
کاهش مصرف سوخت برلیانس
وزن اتاق بالا ، گیربکس با ضرایب دنده بلند و عدم سازگاری بنزین باعث می شود مصرف سوخت برلیانس به خصوص در شهر بالا می باشد . با ریمپ ecu برلیانس می توانید مصرف سوخت شهری رو کاملا پایین بیارید ؟؟!!!
چجوری ؟؟ نکته مهم عدم سازگاری با بنزین است، وقتی موتور و برنامه ایسیو با بنزین در جایگاه سازگار باشه نسبت سوخت و هوا AFR در حالت ایده آل قرار میگیره و مصرف خودرو پایین میاد
کپ اولیه و ضعف در حرکت اولیه
به خاطر داشته باشید که بیشترین حالت تولید آلایندگی خودرو در زمان شتابگیری هست به همین علت کمپانی ها با استفاده از دریچه گاز برقی ، باز شدن دریچه گاز رو محدود میکنند.
به زبان ساده تر یعنی وقتی شما پدال گاز رو ۵۰ درصد فشار میدید دریچه گاز ۵۰ درصد باز نمیشه !!ایسیو باز شدن دریچه گاز کنترل می کنه تا آلایندگی بالانره و همین باعث ضعف اولیه خودرو میشه و قضیه از اونجا بدتر میشه که گیربکس اتوماتیک ذاتا کند هست و وزن خودرو هم بالا .
ما در کسپر تیونینگ با ریمپ برلیانس باز شدن پدال گاز با دریچه گاز رو خطی میکنیم و عملکرد پدال گاز شبیه دریچه گاز سیمی میشه.
به زبان ساده تر وقتی ریمپ برلیانس رو انجام میدید ماشین شما نفسش باز میشه !!
چگونه همزمان با کاهش مصرف ، قدرت موتور افزایش می یابد !
الان منطقی براتون بررسی میکنیم ، با توجه به صحبت های بالا وقتی بعد از ریمپ برلیانس برنامه ایسیو با موتور و بنزین سازگار می شود مصرف سوخت کاهش می یابد و ما در جداول سوخت می توانیم در دورهای بالا (۳۵۰۰ به بالا ) و در شرایط شتابگری و تخته گاز نسب سوخت به هوا رو در حالت حداکثر قدرت قرار دهیم همین باعث افزایش توان و شتاب میشود.
یعنی وقتی در شهر و اتوبان یا زمانهایی که از سرگاز استفاده می کنید مصرف شما کاهش می یابد و در زمانی که نیاز به شتاب و قدرت در سراشیبی ها دارید از جداول بهینه شده حداکثر قدرت استفاده می شود
چرا خود کارخانه ماشین رو ریمپ نمیکنه ؟
به علت پاس کردن استانداردهای آلایندگی یورو ۵ ، مصرف کننده بد ، سازگاری با هر شرایط آب و هوایی ، سازگاری با شرایط سخت ، افزایش عمر موتور در زمان گارانتی ، موتور خودرو رو محدود می کنند و مجبور میشن درصد قابل توجهی از توان موتور رو محدود کنند.
خطای سنسور اکسیژن و فرسودگی کاتالیست
در زمانی که مشتریان به ما برای ریمپ ایسیو مراجعه میکن قبل از ریمپ ایسیو ما به بررسی کامل و عیب یابی موتور میپردازیم که اگر خودرو داری مشکل باشد به مشتری گزارش دهیم . در اکثر مواقع بعد از دیاگ ، متوجه خطای عدم احتراق و خطای سنسور اکسیژن دوم ( پایین آمدن عملکرد کاتالیست ) می شویم. این دو خطای رایج در برلیانس میباشد .
خطای سنسور اکسیژن دوم به دو علت رخ میدهد
۱- خرابی خود سنسور اکسیژن دوم
۲_ فرسودگی کاتالیست
۳_حذف کاتالیست توسط مشتری
کار سنسور اکسیژن دوم بررسی کارکرد و صحت عملکرد کاتالیست است به زبان ساده تر سنسور اکسیژن اول یا بالا نسبت سوخت به هوا AFR رو به ایسیو گزارش میده و سنسور اکسیژن دوم یا سنسور پایین کارش اینه که ببینه کاتالیست خودرو سالمه و آلایندگی رو کنترل میکنه یا خیر.
خالی کردن کاتالیست برلیانس
بعضی از دوستان و مشتریان وقتی به ما مراجعه میکنن متوجه میشیم که برای رسیدن به قدرت موتور بیشتر و اصطلا باز شدن نفس خودرو اقدام به حذف و حالی کردن کاتالیست میکنن که بعد از این کار چراغ چک روشن میشه و دیگه خاموش نمیشه تا شما کاتالیست رو مجدد نصب کنید.یا به علت از بین رفت عمر کاتالیست چراغ چک روشن شده و مشتری مجبور هست که هزینه گزافی برای نصب کاتالیست پرداخت کنند.ما در شرکت کسپر تیونینگ با بازنگری جداول مربوط به سنسور اکسیژن دوم میتوانیم خطای مربوط به این سنسور رو به صورت کاملا نرم افزاری از ایسیو حذف کنیم و دیگر مشکل سنسور اکسیژن دوم و کاتالیست نداشته باشید
مصرف سوخت شهری نیم تا یک لیتر کاهش پیدا کنه
قدرت موتور تا ۵ اسب بخار افزایش پیدا میکنه
کاهش دمای آب موتور
رفع محدود سرعت
رفع تاخیر و کپ اولیه گاز
رفع ایراد احتراق ناقص
رفع خطای کاتالیست
بهبود عملکرد گیربکس
رفع ناک و صدای پیستون
دیدگاه خود را ثبت کنید
Want to join the discussion?Feel free to contribute!