,

پژو ۲۰۷ اتوماتیک

پژو ۲۰۷

در سال های اخیر بر روی خودروی ۲۰۷ ایسیو های بوش ۷٫۴٫۵ – ME17 – EasyU2.5,2.8 نصب شده است.تمام این مدل ایسیوها در کسپر تیونینگ قابلیت ریمپ را داشته و بعد از ریمپ موارد ذیل را شاهد خواهیم بود.

۱- کاهش مصرف سوخت

۲- افزایش توان و گشتاور تا ۱۵ درصد

۳- رفع کپ بین دنده ها

۴- رفع کپ اولیه

۵- کاهش دمای کارکرد فن ها

۶- کاهش صفر تا صد تا ۲ ثانیه

۷- رفع محدودیت سرعت

اگر کاتالیست خودرو را حذف کرده باشید این امکان وجود دارد که با ریمپ خطای کاتالیست را نیز رفع کنیم.

تاریخچه

پژو ۲۰۷ یکی از محبوب ترین تولیدات ایران خودرو است که در حقیقت نوع فیس‌ لیفت شده پژو ۲۰۶ یا +۲۰۶ به شمار می رود و می توانیم آن را یکی از محبوب ترین هاچ بک های بازار ایران بنامیم. خودروهای هاچ بک‌ در ایران با حضور پژو ۲۰۶ در سال ۱۳۸۰ نقطه عطفی برای بازار خودرو ایران محسوب می شود. در زمانی که ۲۰۶ عرضه شد شتاب‌گیری مناسب، فرمان‌پذیری خوب و مصرف سوخت کمی را ارائه می کرد. پژو ۲۰۶ تا امروز هم یکی از محبوب ترین خودروهای ایرانی ها محسوب می شود. طراحی این خودرو نیز طی سال ها تغییر داشته بعنوان مثال سال ۱۳۸۴ نسخه صندوق دار عرضه شد. استقبال کشورهای مختلف دنیا از پژو ۲۰۶، آنقدر خوب بود که پس از تولید اولیه در سال ۱۹۹۸، بدون تغییر خاص در بدنه و ظاهر تا ۱۴ سال، عرضه شد. سال ۲۰۱۲، کمپانی پژو با اعمال تغییرات در نمای جلوی ۲۰۶، فیس‌لیفت جذاب از این خودرو ارائه کرد که ۲۰۶پلاس نام‌ داشت و در ایران با نام ۲۰۷ توسط ایران خودرو معرفی شد. این در حالی است که ۲۰۷ اصلی ، توسط کمپانی پژو در سال ۲۰۰۶ رونمایی شده و در واقع نسخه ای که در ایران با نام ۲۰۷ می شناسیم نیست و پلت فرمی متفاوت دارد ، البته از نظر ظاهری تفاوت این دو خودرو کمی سخت و دشوار است و نمونه ایرانی با ۲۰۷ واقعی بسیار شبیه هم هستند.

در حال حاضر ایران تنها کشوری است که هنوز ۲۰۶ و ۲۰۶ پلاس تولید می کند، علاوه بر این خودرو ۲۰۶ پلاس صندوق دار نیز طراحی شده و بعنوان محصولی جدید به ایرانیان عرضه می شود. باید توجه داشته باشیم که با توجه به تحریم ها ، عرضه ۲۰۷ واقعی در ایران بعید به نظر می رسد و همین خودرو ۲۰۶ پلاس فعلا روی بورس خواهد ماند.

پیشرانه و فنی

مهم‌ترین برتری ۲۰۷i نسبت به ۲۰۶، استفاده از پیشرانه‌ ۱٫۶ لیتری TU5 می باشد. قبل از عرضه‌ ۲۰۷i، تنها پژو ۲۰۶ تیپ ۶ و مدل‌های صندوق‌دار مجهز به این پیشرانه بودند. در پژو ۲۰۷ قدرت ۱۰۵ اسب بخار در ۵۸۰۰ دور بر دقیقه ونهایت گشتاور ۱۴۲ نیوتن‌متر از ۴۰۰۰ دور بر دقیقه، با پیشرانه‌ ۱۵۸۷ سی‌سی ۲۰۷i تولید می‌شود. شتاب صفر تا صد ۲۰۷ دنده دستی، حدود ۱۲ ثانیه و در مدل اتوماتیک، نزدیک به ۱۳ ثانیه است. میانگین مصرف سوخت نیز، ۶٫۵ تا ۷ لیتر در ۱۰۰ کیلومتر می باشد و نهایت سرعت بدون انجام ریمپ ۱۹۰ کیلومتر در ساعت است که با انجام ریمپ این محدودیت برداشته خواهد شد.

نکته قابل توجه اینجاست که کیفیت رانندگی و عملکرد فنی ۲۰۷i دنده دستی و گیربکس اتوماتیک، تفاوت زیادی دارند. شتاب‌گیری این خودرو با دنده دستی، به دلایلی مثل وزن کمتر، بهتر از مدل اتوماتیک است ، مالکان ۲۰۷i اتوماتیک می گویند، حرارت پیشرانه در این مدل، بیشتر از نسخه‌ دنده دستی است. این مشکل منجر به جوش‌آوردن موتور در شرایط عادی نخواهد شد اما افزایش استهلاک و کمبود قدرت در مسیرهای سربالایی با شیب تند را به دنبال دارد که مطلوب نیست. تعویض دنده در ۲۰۷i اتوماتیک، رضایت‌بخش نبوده و با تاخیر همراه است. مشکل دیگر این که مدل اتوماتیک، صدای بیشتری نسبت به ۲۰۷ دنده دستی دارد و مصرف سوخت آن نیز بالاتر است.

مشکل دیگر خودرو ۲۰۷ قطعات بی کیفیت چینی است ، حتی قبل از زمان تحریم ها بسیاری از تجهیزات فنی و رفاهی ۲۰۷i، از نمونه‌های مورد تایید پژو فرانسه به قطعات ساخت چین، تبدیل شد. این تصمیم مدیران ایران خودرو که با هدف کاهش هزینه های تمام شده صورت گرفت منجر به کاهش افت کیفیت شدید این خودرو از مدل ۹۵ به بعد شد.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *